026 20 67 011

Glazen Schuifwanden

Glazen schuifwanden zijn een zeer waardevolle toevoeging voor uw veranda of tuinhuis. Door het plaatsen van onze glazen schuifwanden creëert u een sfeervolle tuinkamer waar u het gehele jaar gebruik van kunt maken. Onze glazen schuifwanden zijn onder elk tuinhuis of overkapping te plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden.

 • 10 mm dik CE gekeurd veiligheidsglas
 • Leverbaar in standaard maten of maatwerk
 • Helder of getint glas
 • Aluminium onderrail met lage instap
 • Tochtborstels en handvatten
 • Inclusief boven en onderrail
 • 3, 4, 5, 6 spoor
 • Kleuren Ral 7016, Ral 9001, Ral 9005
Fijnbuitenleven Glazen Schuifwanden
Fijnbuitenleven Glazen Schuifwanden

Maatwerk


Fijnbuitenleven is gespecialiseerd in maatwerkprojecten. Ons kleine team bestaat o.a. uit timmermannen en stratenmakers zodat we naast de plaatsing van de glazen wanden, ook direct een stevige fundering kunnen maken, uw terras opnieuw kunnen leggen en indien nodig de houten veranda zo kunnen aanpassen dat de glazen wanden perfect gemonteerd kunnen worden.

Prijzen

De glazen wanden met aluminium hebben standaard prijzen. Helaas kunnen we op de website niet direct een prijsindicatie geven. De totale prijs is afhankelijk van meerdere factoren zoals:

 • Hoeveel losse aluminium ombouwen moeten we monteren
 • Moet de fundering aangepast worden
 • Moet de houten veranda aangepast worden
 • Is er nog meer maatwerk nodig

Daarom vinden we het prettig dat u zoveel mogelijk informatie geeft bij het aanvragen van de vrijblijvende offerte.

Levertijden en montage

Wij hebben eigen monteurs en u krijgt 1 aanspreekpunt vanuit Fijnbuitenleven. Na de prijsindicatie komen we op uw locatie inmeten en de details bespreken. Tussentijds houden wij u op de hoogte van de geschatte levertijd en montagedag. Indien het de glazen schuifwanden op
voorraad zijn, kunnen we meestal wel na 6 weken alles monteren. Wij werken uitsluitend met eigen vakmensen, zo krijgt u het beste eindresultaat.

Glasmaten en aluminium

Wij hebben ontzettend veel standaard maten glas, dit varieert in de breedtes 90 cm, 98 cm en 103 cm. De hoogte maten zitten tussen de 200 cm en 250 cm. Hiermee kunnen wij een dagmaat (tussen vloer en onderkant ligger) van 210 tot 260 cm voorzien van glas. Uiteraard bieden 
wij ook maatwerk glas aan, mocht de standaard maat niet passen. Wij gebruiken het sterkte 6063-T6 aluminium.

Vraag een offerte aan.

Geen enkel project is hetzelfde..
Daarom maken we graag voor u vrijblijvend een passende offerte voor uw project.

Om snel uw veranda samen te stellen hebben wij in het formulier hier onder diverse keuze opties verwerkt waarmee u gemakkelijk uw veranda kunt samenstellen.

Hier kunt u optioneel een aantal foto's uploaden van het object.


Hulp nodig?

Lukt het niet helemaal en heeft u hulp nodig? Bel, email of Whatsapp ons gerust!

wat onze klanten zeggen..

Fijnbuitenleven is gevestigd in Heteren (nabij Arnhem). Op deze locatie bent u van harte welkom om alle materialen te bekijken zodat u de juiste keuze kunt maken. 1 van onze adviseurs staat u, onder het genot van een kopje koffie, graag te woord. De aanschaf van een nieuwe veranda of glazen schuifwanden is een behoorlijke investering en wij vinden het belangrijk dat u een goede indruk krijgt van alle materialen en wijze van montage. Wel graag vooraf even een afspraak maken, want wij zijn door alle opdrachten, niet altijd aanwezig.

© Fijnbuitenleven.nl