Het is gelukt!

We hebben uw bericht succesvol ontvangen.

Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Vriendelijke groet,


Team FijnBuitenleven

Over Fijnbuitenleven

Onze werkwijze

Aanvraag

U neemt via 1 van onze kanalen (contactformulier, mail, whatsapp, sociale media) contact met ons op en vertelt ons uw wensen, graag zo gedetailleerd mogelijk.

Prijsindicatie en offerte

U ontvangt van ons binnen enkele werkdagen een prijsindicatie. Gaat u akkoord met de prijsindicatie dan maken wij een offerte voor u op maat. Op basis van deze offerte komt de adviseur bij u thuis om de veranda, tuinkamer of glazen schuifwanden exact in te meten, vragen te beantwoorden en advies te geven over het product.

Offerte

U krijgt binnen enkele dagen de offerte via de mail en bij akkoord plannen we de opdracht in.

Werkplaats

In de werkplaats maken wij uw product op maat zodat de monteurs direct bij u thuis aan de slag kunnen.

Montage

Ons streven is om binnen 6 tot 8 weken uw opdracht op te leveren, maar meestal kan dat sneller 😊  Glazen schuifwanden kunnen meestal eerder geleverd worden.

Nazorg

Ondanks onze nauwkeurigheid kan het natuurlijk voorkomen dat zaken na oplevering zich voordoen. Onze frontoffice neemt u verzoek in behandeling en ons serviceteam zal het herstellen onder de overeengekomen garantievoorwaarden. Deze zijn separaat op deze website te vinden

Hulp nodig?

Lukt het niet helemaal en heeft u hulp nodig? Bel, email of Whatsapp ons gerust!

wat onze klanten zeggen..

Fijnbuitenleven is gespecialiseerd in het leveren en monteren van hoogwaardige aluminium veranda's, tuinkamers en glazen schuifwanden.

KvK 83935371

© Fijnbuitenleven.nl