026 20 67 011

Veranda

Met een veranda creëert u een verlenging van uw woning. U kunt in de zomermaanden extra lang buiten zitten en genieten van uw tuin. Onze veranda’s zijn leverbaar met een polycarbonaat of glazen dak en zijn uiteraard uit te breiden naar een complete tuinkamer door zijwanden en glazen schuifwanden te plaatsen.

Wij bieden verschillende modellen veranda’s aan: Highline edition, Legend edition, Superior edition, Flatroof edition.  


Bekijk hier onder ons aanbod

Fijnbuitenleven Veranda

Vraag een offerte aan.

Geen enkel project is hetzelfde..
Daarom maken we graag voor u vrijblijvend een passende offerte voor uw project.

Om snel uw veranda samen te stellen hebben wij in het formulier hier onder diverse keuze opties verwerkt waarmee u gemakkelijk uw veranda kunt samenstellen.

Hier kunt u optioneel een aantal foto's uploaden van het object.


Hulp nodig?

Lukt het niet helemaal en heeft u hulp nodig? Bel, email of Whatsapp ons gerust!

wat onze klanten zeggen..

Fijnbuitenleven is gevestigd in Heteren (nabij Arnhem). Op deze locatie bent u van harte welkom om alle materialen te bekijken zodat u de juiste keuze kunt maken. 1 van onze adviseurs staat u, onder het genot van een kopje koffie, graag te woord. De aanschaf van een nieuwe veranda of glazen schuifwanden is een behoorlijke investering en wij vinden het belangrijk dat u een goede indruk krijgt van alle materialen en wijze van montage. Wel graag vooraf even een afspraak maken, want wij zijn door alle opdrachten, niet altijd aanwezig.

© Fijnbuitenleven.nl