026 20 67 011

Tuinkamers

Met een tuinkamer creëert u een extra woonruimte aan uw woning. Met een complete tuinkamer kunt u extra genieten van uw tuin, het hele jaar door. Een tuinkamer is in feite een veranda met 2 zijwanden en een glazen voorzijde die wij kunnen leveren met glazen schuifwanden.

Bij fijnbuitenleven kunt u complete tuinkamers samenstellen uit de collectie veranda’s. Wij bieden aan: Highline edition, Legend edition, Expert edition,  Superior edition, Flatroof edition. Met onze tuinkamers kunt u heerlijk het hele jaar genieten van uw tuin.

Fijnbuitenleven Tuinkamers

Vraag een offerte aan.

Geen enkel project is hetzelfde..
Daarom maken we graag voor u vrijblijvend een passende offerte voor uw project.

Om snel uw veranda samen te stellen hebben wij in het formulier hier onder diverse keuze opties verwerkt waarmee u gemakkelijk uw veranda kunt samenstellen.

Hier kunt u optioneel een aantal foto's uploaden van het object.


Hulp nodig?

Lukt het niet helemaal en heeft u hulp nodig? Bel, email of Whatsapp ons gerust!

wat onze klanten zeggen..

Fijnbuitenleven is gevestigd in Heteren (nabij Arnhem). Op deze locatie bent u van harte welkom om alle materialen te bekijken zodat u de juiste keuze kunt maken. 1 van onze adviseurs staat u, onder het genot van een kopje koffie, graag te woord. De aanschaf van een nieuwe veranda of glazen schuifwanden is een behoorlijke investering en wij vinden het belangrijk dat u een goede indruk krijgt van alle materialen en wijze van montage. Wel graag vooraf even een afspraak maken, want wij zijn door alle opdrachten, niet altijd aanwezig.

© Fijnbuitenleven.nl