Over Fijnbuitenleven

Het team van Fijnbuitenleven bestaat uit ervaren adviseurs en eigen vakmonteurs. Uiteraard kunnen zij niet werken zonder een goede front- en backoffice die alles tot in de puntjes voorbereiden en ondersteunen daar waar nodig. Ook staan zij klaar voor al uw vragen. Wij staan voor kwaliteit en bij ons staat de klant centraal.

Onze materialen zijn met zorg geselecteerd en voldoen aan de Europese veiligheidseisen. Wij vinden het belangrijk dat u veilige en goede producten geleverd krijgt. Dit alles gemonteerd door eigen en ervaren monteurs.

Wij onderscheiden ons door vakmanschap, kwaliteit, garantie, veiligheidskeurmerken, ervaren monteurs en een glimlach op uw gezicht 😊

Over Fijnbuitenleven

Onze werkwijze

Aanvraag

U neemt via 1 van onze kanalen (contactformulier, mail, whatsapp, sociale media) contact met ons op en vertelt ons uw wensen, graag zo gedetailleerd mogelijk.

Prijsindicatie en offerte

U ontvangt van ons binnen enkele werkdagen een prijsindicatie. Gaat u akkoord met de prijsindicatie dan maken wij een offerte voor u op maat. Op basis van deze offerte komt de adviseur bij u thuis om de veranda, tuinkamer of glazen schuifwanden exact in te meten, vragen te beantwoorden en advies te geven over het product.

Offerte

U krijgt binnen enkele dagen de offerte via de mail en bij akkoord plannen we de opdracht in.

Werkplaats

In de werkplaats maken wij uw product op maat zodat de monteurs direct bij u thuis aan de slag kunnen.

Montage

Ons streven is om binnen 6 tot 8 weken uw opdracht op te leveren, maar meestal kan dat sneller 😊  Glazen schuifwanden kunnen meestal eerder geleverd worden.

Nazorg

Ondanks onze nauwkeurigheid kan het natuurlijk voorkomen dat zaken na oplevering zich voordoen. Onze frontoffice neemt u verzoek in behandeling en ons serviceteam zal het herstellen onder de overeengekomen garantievoorwaarden. Deze zijn separaat op deze website te vinden

Montage

Het montageteam van Fijnbuitenleven zijn eigen vakmonteurs met jarenlange kennis van zaken. Onze monteurs komen in onze eigen voertuigen bij u voorgereden en zijn zelfvoorzienend met alle materialen en nieuwste elektrische gereedschappen.

Omdat wij uitsluitend met eigen mensen werken, kunnen wij 100% tevredenheid garanderen. In de meeste gevallen kunnen wij zelfs monteren zonder uw aanwezigheid omdat wij werken met accu machines. Als de opdracht bij u afgerond is, scheiden wij al het afval en nemen wij dat weer mee. Onze monteurs zijn representatief en werken zeer nauwkeurig.

Vraag een offerte aan.

Geen enkel project is hetzelfde..
Daarom maken we graag voor u vrijblijvend een passende offerte voor uw project.

Om snel uw glazen wanden samen te stellen hebben wij in het formulier hier onder diverse keuze opties verwerkt waarmee u gemakkelijk uw glazen wanden kunt samenstellen.

Hier kunt u optioneel een aantal foto's uploaden van het object.

Hulp nodig?

Lukt het niet helemaal en heeft u hulp nodig? Bel, email of Whatsapp ons gerust!

wat onze klanten zeggen..

Fijnbuitenleven is gevestigd in Heteren (nabij Arnhem). Op deze locatie bent u van harte welkom om alle materialen te bekijken zodat u de juiste keuze kunt maken. 1 van onze adviseurs staat u, onder het genot van een kopje koffie, graag te woord. De aanschaf van een nieuwe veranda of glazen schuifwanden is een behoorlijke investering en wij vinden het belangrijk dat u een goede indruk krijgt van alle materialen en wijze van montage. Wel graag vooraf even een afspraak maken, want wij zijn door alle opdrachten, niet altijd aanwezig.

© Fijnbuitenleven.nl